Halino-laina voi auttaa kun ennakoimattomat kulut yllättävät, tai kun haluat hohtoa elämään. Halino on helppo ratkaisu satunnaiseen rahan tarpeeseen.

Halino-lainaa voit hakea 100 – 4000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Yhteishakijan kanssa voit hakea lainaa 6000 euroon asti. Päätät itse mihin tarkoitukseen lainan käytät. Maksuajan voit valita lainasummasta riippuen vuodesta jopa viiteen vuoteen. Haluamme tarjota läpinäkyvän hinnoittelun, siksi emme veloita lainasta avaus-, kuukausi- tai muita lisämaksuja. Et siis maksa lainastasi koron lisäksi mitään muita kuluja. Halutessasi voit maksaa lainasi pois sovittua aikaisemmin ilman lisäkuluja. Voit pitää vuodessa kaksi maksuvapaata kuukautta, joiden avulla saat tarvittaessa joustoa talouteesi.

Hae lainaa

Lue seuraavaksi:
Blue Finance Oy on Suomalainen ja Suomalaisessa omistuksessa oleva pikalainayhtiö…