Rahamarkkinat kilpailuttaa lainat puolestasi – saat jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella!

  • 1.Täytä yksinkertainen hakemus (1 min)
  • 2. Näet lainatarjoukset heti
  • 3. Nosta haluamasi laina tilillesi (5 min)

Lainanhaku kannattaa aina aloittaa kilpailuttamisella. Rahamarkkinat hakee sinulle kotimaan markkinoilta luoton aina parhailla ehdoilla – jopa 20 000€. Ja vaikka sinulla jo olisi aiempia lainoja kannattaa niiden kilpailuttaminen tasaisin väliajoin, vähintään kerran vuodessa. Rahamarkkinat etsii Sinulle edullisemman vaihtoehdon ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia, valitset itse nostatko saamasi lainatarjouksen tilillesi vai et. Kokeile ja täytä hakemus – säästäminen kannattaa aina!

Suomen Rahamarkkinat on perustettu palvelemaan suomalaista kuluttajaa. Heillä on liki 20 vuoden kokemus kuluttaja-asiakkaiden palvelemisesta ja rahoittamisesta sekä kotimaassa että Pohjoismaissa.

Rahamarkkinoiden tekniset ratkaisut edustavat alan ehdotonta kärkeä. Yhteydet ovat salattuja, kaikki henkilökohtaiset tietosi pysyvät suojattuina ja he noudattava EU:n henkilötietosuoja-asetuksia.

Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 278 €, Kokonaiskulut 6900 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.

Hae lainaa

Lue seuraavaksi:
BusinessCredit on J.W.-Yhtiöt Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on…