lainapalvelu

Limiitti-lainapalvelu on avain hyvään suomalaiseen arkeen. Lainapalvelusta voit hakea 2000 € jatkuvaluonteista lainalimiittiä, jolta voit tehdä nostoja juostavasti aina tarpeesi mukaan. Nostot tehdään SMS-viesteillä tai verkkosivujen Omat sivut -osioissa ja rahat siirtyvät asiakkaan tilille heti 24/7. Lainahakemuksen täyttäminen verkossa on maksutonta ja helppoa, eikä vaadi erillisten palkka- tai tulotositteiden lähettämistä.

Lainapäätökset tehdään aina reaaliaikaisesti 24/7. Mikäli hakijan tulot eivät riitä 2000 € limiittiin, myönnämme silloin 500 € jatkuvan limiittilainan. Molemmat limiitit toimivat kuin luottokortti kukkarossa. Kaikki uudet asiakkaat saat ensimmäisen 300 € noston ilman nostokuluja, huolimatta siitä onko asiakas saanut 2000 € tai 500 € limiitin.

HINNOITTELU

Limiittilainan hinnoittelu on joustava – ei nostoja, ei kuluja. Kuukausittainen minimilyhennys on 50 – 150 € ja 500 € limiittilainassa aina 100 €/kk. Asiakkaidemme oma taloudenhallinta on näin ollen helppoa eikä takaisinmaksun kanssa tule koskaan yllätyksiä! Taloudellisen tilanteen antaessa periksi nostot on toki mahdollista maksaa myös vaikka kaikki kerralla.

Hae lainaa

Lue seuraavaksi:
Credento-laina on vakuudeton 1000 - 5000 euron laina jopa viiden…