Creditstar on kansainvälinen verkkoluottotuotteiden tarjoaja. Kansainvälisenä rahoitusteknologiayrityksenä Creditstar on toiminut edelläkävijänä pankkien ulkopuolisten luottotuotteiden saralla. Olemme kehittäneet palveluitamme vuodesta 2006 ja jatkamme näin myös tulevaisuudessa.

Olemme saattaneet markkinoille kätevät, joustavat ja läpinäkyvät rahoitustuotteet, jotka täyttävät asiakkaidemme odotukset ja tarpeet. Palvelumme antaa turvaa odottamattomien tilanteiden varalle ja antaa mahdollisuuden hyötyä ensiluokkaisista ostotarjouksista. Aina, kun tarvetta ilmenee.

Palvelumme toimivat tehokkaammin kuin perinteiset pankit, koska pystymme yhdistämään asiakkaidemme tarpeet ja teknologiset edistysaskeleet. Liiketoimintaamme on luotonanto, mutta pohjimmiltamme olemme rahoitusteknologiayritys.

Hae lainaa

Lue seuraavaksi:
Lainamaailma on kattavin lainojenvälityspalvelu. Yhdellä hakemuksella tavoittaa jopa yli 20…