Credento-laina

Credento-laina on vakuudeton 1000 – 5000 euron laina jopa viiden vuoden maksuajalla. Lainamme antaa sinulle mahdollisuuden käyttää rahasi mihin haluat. Voit lyhentää lainaasi nopeammin tai maksaa sen kokonaan sovittua aikaisemmin ilman lisäkuluja. Credento antaa sinulle lisäksi mahdollisuuden pitää vuodessa kaksi maksuvapaata kuukautta, jos tarvitset vähän enemmän rahaa käyttöösi. Toivomme että Credenton avulla viimeisetkin palapelin palaset loksahtaisivat paikoilleen.

1) Täytä hakemus ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi netissä.

2) Mikäli hakemuksesi hyväksyttiin voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Rahat maksetaan, kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkistukset.

Hae Credento-lainaa

Lue seuraavaksi:
Suomen Yrityslaina on osa pohjoismaista rahoitusalan konsernia Qred AB, josta…