LainastoUudistetussa palvelussa asiakas saa käyttöönsä 2000 euron Limiittiluoton. Limiittiluoton idea on yksinkertainen. Asiakas maksaa vain tehdyistä nostoista – ei rahasta, jota ei käytä. Rahat siirretään tilillesi lainapalvelumme aukioloaikoina ma-su klo 7-23.

Luottolimiitti tarjoaa erinomaisen ratkaisun arkielämän rahatarpeen muutoksiin. Sinun ei tarvitse nostaa koko luottoasi kerralla, vaan voit nostaa rahaa sitä mukaa kun sitä tarvitset, samaan tapaan kuin käyttäisit luottokorttia. Näin voit säästää limiittiäsi tarpeen varalle ja varautua yllättäviin taloudellisiin muutoksiin. Limiittiluottoa haetaan tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla ja rekisteröitymällä palveluun. Limiittiluotto myönnetään ilman takaajia ja vakuuksia.

Lisää tietoa Lainasto palvelusta

Palvelu on myöntänyt turvallisia ja luotettavia luottoja jo perustamisvuodestaan 2011 lähtien. Toimiala on kehittynyt vuosien kuluessa paljon, kuten myös Lainaston toiminta.

Nykyisin palvelu tarjoaa entistä monipuolisempia rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille. Kaikille rahoitusratkaisuille on kuitenkin aina ominaista luotettavuus, turvallisuus, vakuudettomuus ja helppo saatavuus.

Lainasto Oy on Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä ja hyväksymä luotonantaja. Palvelu on myös täysin suomalaisomisteinen yritys, joka on ammattitaitoisesti hallittu ja johdettu.

Sivuston turvallisuus

Kaikki sivuston kautta lähetetyt tiedot salataan turvallisella SSL-yhteydellä. Lainastolla asioidessa voit siis aina olla huoletta.

Hae Lainastosta 2000€ limiittiluotto ja käytä, kun tarvitse!
Lainasto.fi

Lue seuraavaksi:
Lainaaja on suomalainen vertaislainapalvelu jonka kautta voit ottaa lainaa tavallisilta…