Lainaaja on suomalainen vertaislainapalvelu jonka kautta voit ottaa lainaa tavallisilta suomalaisilta. Vertaislainapalvelu tarjoaa 800-5000€ vakuudettomia vertaislainoja arjen muuttuviin tarpeisiin. Lainaajan lainoissa lainanhakija saa lainasumman täysimääräisenä kerrallaan. Ilmoitamme korot ja muut kustannukset läpinäkyvästi ilman mitään temppuja ja noudatamme kuluttajansuojalakia kaikissa myöntämissämme lainoissa. Lainan voi saada Suomessa vakituisesti asuva vähintään 22-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot lainan maksamiseen. Lainanhakija saa maksuttoman luottopäätöksen nopeasti.

Lainaajan vertaislainoissa pankki ei toimi välikätenä, joten sekä lainanottajat että lainanantajat hyötyvät. Lainaajan sosiaalinen lainaus on reilumpi, fiksumpi ja inhimillisempi tapa lainata rahaa. Se on kuin lainaisit ystäviltäsi ja sukulaisiltasi, paitsi että luottoja rahoittamassa on mukana ihmisiä joita et tuntenut aiemmin.

Esimerkkilaskelma tyypillisestä lainasta: lainamäärä 2500,00€, laina-aika 24kk, järjestelypalkkio 195,00€, kuukausierä 137,18€. Hakijan tilille siirretään 2305,00€.
Kokonaisuudessaan takaisinmaksettava summa 3292,32€, todellinen vuosikorko 43,81%
Myönnettyjen lainojen takaisinmaksuaika 24-36kk, korkein todellinen vuosikorko: 49,63%

Kysymyksiä lainanottamisesta

Saavatko lainanantajat nähdä henkilötietoni/palkkatodistukseni?

Lainanantajat eivät näe palkkatodistustasi tai muitakaan henkilötietojasi.

Miten voin hakea lainaa?

Täytä lainahakemuslomakkeeseen tiedot hakemasi lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta. Kerro myös mihin tarkoitukseen haet lainaa. Ilmoita myös nykyiset tulosi ja olemassa olevat lainasi. Hakemuksen lopussa pyydämme sinua hyväksymään myös käyttöehtomme.

Mitä tietoja tarvitaan lainahakemuksessa?

Lainahakemukseen tarvitsemme henkilö- ja yhteystietojesi lisäksi tiedot tuloistasi, asumismenoistasi ja muista lainoistasi.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainanhakijoilta vaaditaan: yli 22 vuoden ikää, suomalainen sosiaaliturvatunnus, verkkopankkitunnukset tunnistamista varten sekä riittävät säännölliset tulot lainan hoitamiseen.

Mitä tapahtuu, kun hakemukseni on hyväksytty?

Kun hakemuksesi on hyväksytty, se siirtyy Lainaajan markkinoille, missä sijoittajat tekevät lainaan tarjouksia. Tällä hetkellä hakemukset tulevat rahoitutetuksi tyypillisesti 1-2 päivän kuluessa. Kun hakemasi lainasumma on täynnä, siirrämme rahat lainahakemuksessa ilmoittamallesi tilille.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Siirrot lähtevät Nordeasta, joten rahat tulevat pankistasi riippuen 1-2 pankkipäivän aikana. Hakemuksesi tilaa voit seurata kirjautumalla Lainaajan tilillesi.

Mitä tarkoittaa todellinen vuosikorko?

Todellisella vuosikorolla tarkoitetaan yksinkertaisesti laskelmaa, joka huomioi kaikki lainaan liittyvät kustannukset korkoa laskettaessa.

Lainaaja palvelun yhteystiedot

Sähköposti

Lähetä sähköposti ja kerro miten voimme olla avuksi! lainaaja (ät) lainaaja.fi

Puhelimitse

Yleinen puhelinnumeromme on 09 4283 4192. Olemme tavoitettavissa arkisin klo 10-16, muulloin voit jättää meille soittopyynnön.

Posti

Suosimme sähköistä kirjeenvaihtoa, mutta tarvittaessa postia meille voi lähettää:

Vertaislaina Oy

PL 109

20101 Turku

Sijoita vertaislainoihin – Lainaaja.fi
Vertaislaina on loistava sijoitusmuoto, jonka avulla sijoittajat ja rahanlainaajat löytävät toisensa. Sijoituslainojen korkotuotot ovat markkinoista riippumattomia ja tasaisia

Lue seuraavaksi:
Fixuran palvelu eroaa muista lainapalveluista siten, että saat itse valita…