Haenyt -palvelun kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelu on tarkoitettu kaikille 20 vuotta täyttäneille, jotka hakevat lainaa netistä tai haluavat yhdistää vanhoja lainoja yhdeksi, edullisemmaksi kokonaisuudeksi.

Palvelun käyttö on hakijalle täysin maksuton eikä se velvoita hyväksymään lainatarjouksia.

Täytettyään hakemuksen hakija saa ensimmäiset lainatarjoukset usein tunnin sisällä. Joillakin luotonmyöntäjillä lainatarjous saattaa tulla hieman viiveellä. Riippuen valitusta luotonmyöntäjästä, rahat maksetaan tilille joko samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä. Usein pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.

Sivusto toimii hyvin kaikilla laitteilla ja lomake on helppo täyttää.

Haenyt palvelun Usein kysytyt kysymykset

Maksaako lainan hakeminen Haenyt.fin kautta?

Ei maksa. Palvelumme on sinulle täysin maksuton eikä hakemuksen täyttäminen velvoita sinua mihinkään. Myöskään lainatarjoukset eivät ole koroiltaan tai kuluiltaan suurempia kuin jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä luotonmyöntäjältä, vaan tarjouskilpailusta johtuen kulut ovat usein kauttamme jopa edullisemmat. Lainahakemuksesi välitetään useammalle luotonmyöntäjälle ja näin ollen saat lainan erittäin kilpailukykyiseen hintaan kauttamme.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Täytettyäsi hakemuksen, saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi usein tunnin sisällä. Joillakin luotonmyöntäjillä lainatarjous saattaa tulla hieman viiveellä. Riippuen valitsemastasi luotonmyöntäjästä, rahat maksetaan tilillesi joko samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä. Usein pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.

Voinko hakea lainaa mikäli minulla on luottohäiriömerkintä?

Voit tehdä hakemuksen, vaikka sinulla on luottohäiriömerkintä. Tällaisissa tapauksissa harva luotonmyöntäjä antaa lainatarjousta, mutta kaikki hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti.

Kannattaako lainaa hakea yhteishakijan kanssa?

Yhteishakija tarkoittaa henkilöä, joka vastaa lainasta yhteisvastuullisesti päähakijan kanssa. Usein yhteishakijana on avio- tai avopuoliso tai muu perheenjäsen. Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa kannattaa, koska se yleensä parantaa mahdollisuuksia lainansaantiin sekä madaltaa lainan korkoa ja hoitokuluja. Jos haet lainaa yhteishakijan kanssa, voit tehdä tämän täyttämällä ensin omat tietosi hakemukseen.

Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen ja onko siitä hyötyä?

Jos sinulla on ennestään useampi korkeakorkoinen laina, kuten osamaksulaina, kulutusluotto tai pikavippi, voit yhdistää nämä yhdeksi lainaksi. Hakemalla lainan kauttamme ja maksamalla sillä pois muut lainat, sinun ei tarvitse maksaa enää kuin yhtä lainaa takaisin. Lyhentämällä jatkossa vain yhtä lainaa, saat sille pidemmän takaisinmaksuajan sekä säästät merkittävästi koroissa ja lainanhoitokuluissa. Lisäksi sinun tarvitsee muistaa vain yksi eräpäivä ja kuukausierä.

Saako Haenyt.fin kautta lainaa ilman vakuuksia ja takaajia?

Kyllä. Et tarvitse hakemaasi lainaan minkäänlaista omaisuutta vakuudeksi. Et tarvitse myöskään toista henkilöä lainan takaajaksi.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin?

Voit milloin tahansa maksaa lainan pois joko kokonaan tai lyhentää sitä sovittua nopeammin. Mikäli päätät maksaa lainan aikaisemmin pois, voit tehdä sen ilman lisäkuluja. Korkoa maksat ainoastaan siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi. Saadaksesi lisää tietoa, ota yhteyttä suoraan luotonmyöntäjään, jolta olet lainan ottanut.

Millä korolla saan lainaa?

Jokainen luotonmyöntäjä käsittelee hakemuksesi ja määrittää lainallesi koron itsenäisesti. Emme voi siis sanoa tarkkaa korkoprosenttia, jolla lainaa juuri sinulle myönnetään. Täytä oheinen hakemus, jonka jälkeen saat tarkat tarjoukset ja korkotiedot sähköpostiisi. Hakemuksen täyttäminen on täysin maksutonta eikä velvoita sinua hyväksymään yhtäkään lainatarjousta. Korkoon vaikuttavat muun muassa työtilanteesi, tulotasosi sekä haetko lainaa yksin vai yhteishakijan kanssa.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Kauttamme voit saada lainaa aina 500 eurosta 50 000 euroon asti. Luotonmyöntäjät käsittelevät hakemuksesi ja arvioivat kokonaistilanteesi perusteella kuinka paljon he voivat tarjota sinulle lainaa. Saat yksilöidyt lainatarjoukset sähköpostiisi täytettyäsi hakemuksen.

Voinko kysyä jotain muuta?

Jos et löytänyt hakemaasi vastausta usein kysytyistä kysymyksistä, voit aina olla meihin yhteydessä. Parhaiten saat yhteyttä lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@haenyt.fi. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lainaa vaivattomasti. Haenyt.fi

Lue seuraavaksi:
Lainasto - Uudistetussa palvelussa asiakas saa käyttöönsä 2000 euron Limiittiluoton.…