4finance Oy on luotettava, tunnettu ja vastuullinen kumppanisi rahoitusasioissa. Tuotteena Fleksiluotto.fi on joustava ja nopea vaihtoehto kaikille täysi-ikäisille, joilla on moitteettomat luottotiedot. Virtuaalisen luottotilin luottoraja on jopa 2 100 euroa ja tililtä voit nostaa rahaa yllättäviinkin tarpeisiin vuorokauden ympäri – siis mihin kellonaikaan tahansa. 4finance Oy noudattaa toiminnassaan Suomen lakia ja kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä.

Tietoa 4finance Oy:n Fleksiluotosta:

  • Jopa 2 100 euron luottoraja
  • Rahan nosto tililtä mihin kellonaikaan tahansa
  • Säännöllinen laskutus kiinteällä lyhennyserällä
  • Kätevä ja nopea verkkopalvelu

Palvelun asiakaspalvelu on mm asiakaspalveluchatissa ja voit keskustella heidän asiakaspalvelun kanssa suoraan selaimen avulla tai sähköpöpsti: asiakaspalvelu@fleksiluotto.fi ja palvelun asiakaspalvelun puhelinnumero on 0600 418 751 (0.76,-/min + mpm/pvm).

Palvelun asiakaspalvelu on avoinna seuraavasti:

7 – 23 Arkisin
10 – 18 Lauantaisin
10 – 14 Sunnuntaisin

Rahoitus Nopeasti Verkosta
Hae luottoa! – Fleksiluotto.fi

Lue seuraavaksi:
Luottovertaaja on palvelu, jossa voi hakea lainaa jopa 20 000…