LuottoRaha – Palvelun jatkuva 2000€ luotto on joustava ja edullinen rahoitusvaihtoehto arjen yllättäviin tarpeisiin. Asiakas voi nostaa luottoa tililleen tarpeen mukaan. Myös takaisin maksu on joustavaa. Asiakas saa yhden laskun kuukaudessa nostojen määrästä riippumatta. Luoton hakeminen on ilmaista. Asiakas maksaa vain nostetusta luotosta. Rahasiirrot viikon jokaisena päivänä.

C Finance Oy on suomalainen kuluttajaluottoihin erikoistunut yksityinen osakeyhtiö. C Finance on perustettu vuonna 2005 ja se on yksi ensimmäisistä pikavippiä tarjoavista yrityksistä Suomessa ja koko maailmassa. Toimisto sijaitsee Helsingin Herttoniemessä. Vuonna 2006 C Finance laajensi toimintaansa Ruotsiin. Ruotsissa yritys toimii nimellä Meddelandelån Sverige AB.

Palvelu on jatkuva luotto, jonka vuotuinen nimelliskorko on 49,88 %. Lisäksi perimme 14 % nostoprovision nostetusta summasta. Teemme aina 2000 euron luottosopimuksen. Kuluttajasuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 2000 euron luotolle on 109,28 %.

Syitä valita LuottoRaha

Turvallinen palvelu

Palvelun verkkosivut käyttää salattua SSL-yhteyttä ja tietojasi ei käytetä ilman suostumustasi suoramarkkinoinnissa.

Vastuullista luotonantoa

Palvelu pyrkii esittämään hinnat selkeästi asiakkaalle ennen lainahakemuksen lähettämistä. Vuosikorkomme ovat uuden lakimuutoksen mukaisia.

Luotonantoa jo vuodesta 2005

Palvelu kuuluu C Finance -konserniin, joka on tarjonnut kulutusluottoja Pohjoismaissa jo vuodesta 2005. Olemme palvelleet jo yli 200,000 asiakasta.

LuottoRaha.fi – Helpotusta arkeen!

Lue seuraavaksi:
Lainaa24 on uuden ajan kotimainen lainapalvelu. Tavoitat maksutta yhdellä hakemuksella…