Laina.fi kuuluu DFC Nordic Oy konserniin, joka on toiminut jo 10 vuotta pienlaina-alalla Suomessa. Konsernin pienlainaosaaminen on tuonnut mukanaan useita markkinajohtajuuksia vuosien varrella. Kaikki tuotteemme ovat testattuja, luotettavia ja turvallisia, mutta myös erittäin kohtuullisesti hinnoiteltuja. Me Laina.fi:ssä ymmärrämme, että asiakkaidemme lainatarpeet eivät yleensä synny yhdessä yössä, jolloin ne eivät yleensä myöskään poistu yhdessä yössä tai kuukaudessa. Sen takia kaikkien lainatuotteidemme takaisinmaksuajat on suunnniteltu niin, että asiakkaidemme on helppo tehdä lainapäätös juuri Laina.fi -lainoista. Luotettava ja vakaavarainen Laina.fi tuottaa lisäarvoa asiakkailleen ammattiataitoisen asiakaspalvelun ja luotettavien järjestelmien avulla. Sivuillamme asiakaalle selviää heti, mitä laina maksaa kokonaisuudessaan, kaikki kulut on esitelty aina selkeästi ilman piilokuluja. Asiakkaat ovat valinneet Laina.fi:n koska siinä on selkeä kulurakenne, edulliset korot ja lyhennykset, nettisivut ovat selkeät ja tiedot löytyvät helposti.

Lainan myöntää vakavarainen ja luotettava DFC Nordic Oyj, joka on Yhdysvalloissa pörssilistatun Dollar Financial Groupin suomalainen tytäryhtiö.

Meiltä saat pientä ja vähän isompaakin lainaa – Laina.fi

Lue seuraavaksi:
LuottoRaha - Palvelun jatkuva 2000€ luotto on joustava ja edullinen…