Etua tarjoaa kuluttajille ainutlaatuista palvelua, jossa on mahdollista hakea yhdellä hakemuksella tarjoukset usealta palveluntarjoajalta. Hakemuksen voi tehdä joko asuntolainasta tai kulutusluotosta.

Yhtiö vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä yritys.

Suuntaa-antava kuukausierä kyseisen suuruiselle lainan määrälle. KSL:n mukainen lainan todellinen vuosikorko on 11,6%, kun lainan määrä on 10 000 euroa, laina-aika on 12 vuotta ja lainan nimelliskorko on 10%, avausmaksu 80 euroa ja tilinhoitomaksu 5 euroa/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 8,9%-49%. Maksimi vuosikorko 49%. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä esitetään lainatarjouksessa. Laina on mahdollista maksaa takaisin ennenaikaisesti, tarkemmat tiedot esitetään lainasopimuksessa. Tiedot 1.8.2016.

Tietoa Etua Oy:stä

Yhtiön tavoitteenamme on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien finanssisalan toimijoiden kanssa ja pystymme näin tarjoamaan kuluttajille markkinoiden parhaimmat tuotteet. Etua ei myönnä lainoja vaan välittää verkkopalvelun kautta tulleet lainahakemukset eteenpäin. Kulutusluotto, remonttilaina, matkalaina, laina ilman vakuuksia tai asuntolaina – näissä ja monissa muissa rahoitustarpeissa yhtiö uttaa löytämään kilpailukykyiset lainatarjoukset. Palvelu on aina kuluttajalle maksuton.

Yhtiö on pankki- ja rahoitusalasta riippumaton toimija. Meille tärkeää on palvelumme helppous, läpinäkyvyys, luotettavuus ja tietoturva. Lainapalvelu käsittelee kaikki hakemukset puolueettomasti. Asiakas saa tarjoukset suoraan rahoitusyrityksiltä ilman välikäsiä.

Palvelumme on kuluttajalle täysin ilmaista. Veloitamme kumppaneiltamme palkkion, jos asiakkaamme valitsee kumppanimme tarjoaman tuotteen.

Etua Oy on suomalainen osakeyhtiö, jonka omistavat ryhmä yksityishenkilöitä. Yrityksen omistajat edustavat pitkäaikaista ja laaja-alaista kokemusta suomalaisessa yritystoiminnassa, mukaan lukien pankki- ja rahoitustoimiala sekä media-ala.

Etua.fi etsii parhaat laina- ja vakuutustarjoukset

Lue seuraavaksi:
Arkadian kautta löydät parhaan rahoituksen 500 - 50.000 euron lainalle…