Arkadian kautta löydät parhaan rahoituksen 500 – 50.000 euron lainalle yhden yksinkertaisen nettihakemuksen kautta. Arkadia Rahoitus lähettää hakemuksesi eteenpäin pankeille ja rahoitusyhtiöille maksutta. Saat lainatarjouksia jopa saman päivän aikana. Et sitoudu mihinkään hakemalla – päätät itse hyväksytkö saamasi tarjouksen.

  • Jopa 50.000 euroa ilman vakuuksia
  • Kilpailutus pankeilla ja rahoitusyhtiöillä
  • Valitse paras lainatarjous itse

Lisätietoa korosta

Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 13,12 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 150 € ja esimerkkikorko 10,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 465 €, eli 216,93 €/kk. Todellinen vuosikorko 4,9-50%.

Lisätietoja Arkadiarahoitus palvelusta

Lähetämme lainahakemuksesi eteenpäin lainanvälittäjälle, joka kilpailuttaa hakemuksesi pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Arkadia Rahoitus markkinoi Freedom Rahoituksen ja Rahalaitoksen luvanvaraisia lainanvälityspalveluja. Klikkaamalla ”Hae lainaa tästä” annat meille luvan olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai tekstiviestitse koskien lainatarjouksia. Palvelu on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Rekisteriselosteen löydät tästä.

Arkadia Rahoitus auttaa sinua etsimään sopivimman lainatarjouksen!
Arkadia Rahoituksen kautta löydät helposti ja nopeasti juuri itsellesi sopivimman rahoitusratkaisun eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjonnasta. Palvelu on maksuton!

Lue seuraavaksi:
Ferratum - Ferratumilta saat joustavat lainat arjen yllättäviin menoihin, pikahankintoihin,…