Ferratum – Ferratumilta saat joustavat lainat arjen yllättäviin menoihin, pikahankintoihin, matkusteluun, uusiin harrastuksiin tai vaikkapa pienen pintaremontin tekemiseen. Kaikki lainahakemukset käsitellään nopeasti ja luotettavasti, ja myönnetyissä lainoissa rahat ovat hetkessä tilillä. Lainasummat vaihtelevat 50-3000 euron välillä.

Lainaa voi hakea jokainen 21 vuotta täyttänyt, luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Hakijalla tulee olla oma sähköpostiosoite, matkapuhelinliittymä ja pankkitili. Palveluumme voi kirjautua verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai nykyisenä asiakkaana henkilökohtaisen PIN-tunnuksen avulla.

Ferratumin asiakaspalvelu palvelee 24 h.

Ferratum Finland Oy on suomalainen osakeyhtiö, joka myöntää lainoja ilman vakuuksia täysi-ikäisille ja luottotiedoiltaan moitteettomille henkilöille. Se on osa JT Family Holding Oy -konsernia, joka on täysin itsenäinen, yksityishenkilöiden omistama yritys, eikä kuulu mihinkään rahoitusalan tai kaupan ryhmittymään.

Joustava-luotolta nostat lainaa kun sitä tarvitset, aina 2000 € saakka. Luottopäätöksen saat heti ja rahat maksetaan tilillesi tavallisesti alle 5 minuutissa, ensimmäisen noston jälkeen vuorokauden ympäri. Ferratum Joustava tuo sinut ja tarvitsemasi rahan yhteen missä vain, milloin vain.

Esimerkki lainan takaisinmaksusta: 2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus on 3534,01€ mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä.

Ferratum Joustava-luotto

on jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Takaisinmaksettu osuus luotosta on asiakkaan uudelleen käytettävissä ja uusi nosto voidaan tehdä suoraan verkkopalvelussa ilman uuden luottohakemuksen tekemistä. Asiakas voi itse päättää milloin ja minkäsuuruisia nostoja myönnetystä luottosummasta tekee. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa.

Joustava-luotto on aina käytettävissäsi, olipa lainan tarpeesi pieni arjen juokseviin menoihin tai isompi elämän suuriin hankintoihin. Joustava on jatkuva kulutusluotto 2000 € asti, eli luottosi puitteissa nostat sopivan suuruista lainaa aina tarvitessasi. Lataamalla Ferratumin kätevän mobiilisovelluksen puhelimeesi Joustava-luotto kulkee mukanasi missä menetkään – lainaa saat näin tarpeen tullen yhtä vaivattomasti arkisten kiireiden keskellä kuin lomamatkalla. Ja koska rahantarve ei kelloa katso, luotoltasi nostat rahaa ihan mihin kellonaikaan tahansa.

Joustava hinnasto

  • Luoton avauspalkkio 0€
  • Tilinhoitomaksu 0€
  • Nostopalkkio 7,5%
  • Nimellinen vuosikorko 103,42%
  • Minimi kuukausilyhennys 12,5% lainasaldosta, kuitenkin väh. 150€
  • 2000€ lainan min. laina-aika on 12kk, max. laina-aika 34kk
  • Max. todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%.

Ferratum – Joustava

Lue seuraavaksi:
Euro24 myöntää luottotilejä, josta asiakas voi tehdä jatkuvia nostoja tarpeidensa…